• Koeltechniek • Klimaattechniek • Airconditioning

De expertise van Wesko
Koeltechnische installaties en koelprocessen die goed functioneren en dat blijven doen. Daarvoor bent u bij Wesko al ruim vijftig jaar in goede handen. U kiest voor efficiëntie en kwaliteit bij een betrouwbare partner, zodat u uw investeringen in techniek kunt optimaliseren. Wesko werkt zowel zelfstandig als binnen een bouwteam. Omdat Wesko erkend NVKL-installateur is, kunnen wij voor u het hele traject verzorgen. Van ontwerp en realisatie tot en met keuring en oplevering op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning. Tijdens elke fase van een project profiteert u van de korte lijnen en de persoonlijke aandacht die zo kenmerkend zijn voor de werkwijze van Wesko.

 

Onze kernwaarden:

– Klantgedreven

– Innovatief

– Samenwerking

– Duurzaam

– Vertrouwen

 

Service
Gedurende 7 dagen per week en 24 per dag staan de monteurs van Wesko voor u klaar. Bedrijfswagens zijn professioneel uitgerust, de onderdelenvoorziening is optimaal en onze monteurs zijn F-gassen opgeleid. Omdat Wesko een F-gassen erkend bedrijf is, voeren we CFK-handelingen, onderhoud en inspectie in eigen beheer uit. Uw garantie voor een snelle en goede dienstverlening.

 

Samenwerking
Wesko maakt deel uit van de VDK Installatiegroep. Naast Wesko bestaat deze groep uit de zelfstandige bedrijven Schuurman Techniek (www.schuurmantechniek.nl) en Ten Brinke (www.johtenbrinke.nl). Elk bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vromen van installatietechniek. Voor moderne en professionele oplossingen op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning kiest u voor Wesko.

 

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op.