Koeltechniek Amersfoort

Uw betrouwbare koeltechniek partner

Koeltechniek

Bent u op zoek naar koeltechniek in Amersfoort? Dan bent u bij Wesko aan het juiste adres! Wij leveren alle installaties op het gebied van koudetechniek. Heeft u een nieuwe vriescel nodig of heeft u liever een centrale airconditioning? Wij zorgen er graag voor dat al uw wensen met betrekking tot koudetechniek in vervulling gaan!

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Koeltechniek partner

“Kwaliteit, 24/7 service en een persoonlijke en goede samenwerking. Dat is wat Wesko u biedt. Bedrijfsleider Henry Kruithof weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is. Wesko biedt dan ook maatwerk en dat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Interesse in onze dienstverlening? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.”

Kom in contact

Waarom Wesko?

U kunt bij ons terecht voor alle installaties op het gebied van koeltechniek in Amersfoort. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor klimaattechniek en voor airconditioning. Wij kijken graag samen met u en op uw wensen naar het type systeem dat het beste binnen uw pand past. Wij creëren het ontwerp van de koeltechniek in Amersfoort op maat en maken samen met u een planning. Nadat u akkoord heeft gegeven op ons ontwerp, plaatsen onze monteurs de koeltechniek. Als de koeltechniek in Amersfoort eenmaal is geïnstalleerd, wordt het gehele systeem bij ons in beheer en in onderhoud. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de koeltechniek in Amersfoort een storing geeft. Wij zullen ervoor zorgen dat u altijd op onze koeltechniek in Amersfoort kunt rekenen. 

Ons beheer en onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat onze systemen altijd naar behoren werken en blijven werken. Om deze reden bieden wij u ons beheer en onderhoud van uw koeltechniek in Amersfoort aan. Alle technische installaties hebben vroeg of laat een keer onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Jaarlijks inspecteert onze servicemonteur uw koeltechniek in Amersfoort. Hierdoor worden eventuele problemen tijdig verholpen.

Naast het onderhoud en het beheer kunt u ook altijd op ons vertrouwen bij een eventuele storing of calamiteit. Wij zijn voor uw koeltechniek in Amersfoort 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Onze servicemonteur staat altijd voor u klaar om u zo spoedig mogelijk van de storing af te helpen.

Onze koeltechniek in Amersfoort

Wij bundelen onze expertise en professionele software systemen samen om een kwalitatief hoogwaardige koeltechniek in Amersfoort af te leveren. Onze koeltechniek is van een hoge kwaliteit en zal u niet snel in de steek laten. Daarnaast maken wij uw koel- en vriescellen graag voor u op maat. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. 

Neem nu contact met ons op!

Wilt u graag genieten van onze koeltechniek in Amersfoort? Neem dan snel contact met ons op! U bent daarnaast ook van harte welkom op ons bezoekadres aan de Spoordwarsstraat 10 in IJsselmuiden. Graag tot ziens!

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!