Airco installatiebedrijf

Uw betrouwbare installatiepartner

Airconditioning

Voor het ontwerp, realisatie en onderhoud van uw airconditioningsysteem bent u bij Wesko aan het juiste adres. Wij zijn meer dan een airco-installatiebedrijf; met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij expert op het het gebied van klimaattechniek, koudetechniek en airconditioning. Als airco-installatiebedrijf verzorgen wij het hele traject, zodat u straks een goed en consistent binnenklimaat heeft en houdt. Wij staan klaar voor zowel bedrijven als particulieren. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk airco-advies.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Airco installateur

“Kwaliteit, 24/7 service en een persoonlijke en goede samenwerking. Dat is wat Wesko u biedt. Bedrijfsleider Henry Kruithof weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is. Wesko biedt dan ook maatwerk en dat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Interesse in onze dienstverlening? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.”

Kom in contact

Wat doet wesko?

Voor al uw airconditioningzaken is Wesko is uw gecertificeerde airco-installatiebedrijf. Wij verzorgen alles van ontwerp en realisatie t/m keuring, zowel bij nieuwbouw als in bestaande gebouwen. Wij kunnen al instappen vanaf het moment dat u besluit een aircosysteem aan te laten leggen. Allereerst kijken we wat uw koel- en ventilatiebehoefte is. We zullen u dan adviseren over het te kiezen aircosysteem en hoe deze het beste aangelegd kan worden. Als projectleider zorgen we voor de planning en coördinatie van de werkzaamheden. Verder verzorgen we als uw airco-installatiebedrijf graag het onderhoud en de periodieke keuring van uw aircosysteem. Een VRF-systeem of bijvoorbeeld vloerairco? Wij helpen u graag!

Onderhoud en periodieke keuring?

Inderdaad; het is belangrijk dat uw aircosysteem goed onderhouden en periodiek gekeurd wordt. Hiervoor gelden wettelijke voorschriften. Als uw airco-installatiebedrijf verzorgen wij dit graag voor u. Zo bent u verzekerd van een goed werkende en lekdichte airco. Bovendien krijgen vuil en bacteriën met het juiste onderhoud geen kans zich in het aircosysteem op te hopen. Dat is wel zo fijn voor uw gezondheid en die van uw werknemers, klanten en/of gasten. Niet iedereen is bevoegd om onderhoud en keuring van aircosystemen uit te voeren. Wij zijn een gecertificeerd airco-installatiebedrijf. We hebben vakmensen met de juiste papieren in dienst.

Zij gingen u voor

Wij hebben als airco-installatiebedrijf aan vele mooie projecten mogen meewerken. Zo hebben we op de zorglocaties van IJsselheem in noord-west Overijssel airconditioning-installaties mogen ontwerpen en monteren. Ook verzorgen we er het onderhoud. We zijn erg trots de bewoners en verzorgenden te mogen voorzien van schone en frisse lucht. Een ander project dat we graag noemen, is die voor Micronic, een farmaceutisch fabrikant uit Lelystad. Bij hen hebben we alles aangelegd op het gebied van klimaattechniek en airconditioning. Onze vakmensen komen er nog regelmatig voor onderhoud en keuring. Wat kunnen wij als airco-installatiebedrijf in de regio Kampen & Zwolle voor u betekenen?

Nu uw airco-installatiebedrijf inschakelen

Voor ons is geen enkele airco-klus te groot of te klein. Zowel bedrijven als particulieren kunnen van onze diensten als airco-installatiebedrijf gebruik maken. Ook in huis is het namelijk belangrijk dat een aircosysteem vakkundig wordt aangelegd en onderhouden. Twijfel dus niet en neem contact met ons op voor een luchtig gesprek: bel 038 - 331 43 18 of e-mail info@wesko.nl. We staan u graag te woord!

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!