Airco Dronten

Gezondere werknemers, betere prestaties

Wesko's luchtkwaliteit

Een goed binnenklimaat is essentieel om gezond en energiek te blijven. Dat geldt op kantoor, thuis, in de winkel, horeca en openbare gebouwen. Daarom kiezen bedrijven, organisaties en particulieren in Dronten om airco aan te (laten) leggen. Bent u ook op zoek naar airco in Dronten, kies dan voor een erkend airco-installatiebedrijf. Wij van Wesko Klimaattechniek helpen u graag met het beste binnenklimaat voor u en uw werknemers, huisgenoten of gasten. Lees meer of neem direct met ons contact op.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Airconditioning

Heeft u wel eens gewerkt in een benauwde of warme omgeving? Dan heeft u vast gemerkt dat u zich moeilijk kon concentreren en snel moe was. Het zal u dan ook niet verbazen dat onderzoek uitwijst, dat een goed binnenklimaat zorgt voor prestaties op het werk. Heeft u een kantoor, bedrijfspand of werkplaats in Dronten, dan doet u er dus goed aan om aan climate control te doen. Als specialist in klimaattechniek kunnen wij u adviseren en airconditioning installeren bij u in Dronten.

Kom in contact

Tevreden klanten en gasten

Een vaak vergeten factor in klantgerichtheid en gastvrijheid, is de temperatuur en luchtkwaliteit. Dat is natuurlijk zonde, want een prettig binnenklimaat is essentieel voor tevreden klanten en gasten. Zorg voor het beste binnenklimaat in uw restaurant, hotel, winkel of showroom in Dronten met airco van Wesko Installatietechniek. Hierdoor zullen klanten en gasten zich bij u op hun gemak voelen en eerder geneigd zijn terug te komen. 

Airco voor thuis(werkers) in Dronten

Zoals u weet werken tegenwoordig steeds meer mensen thuis. Net als op kantoor is de luchtkwaliteit voor thuiswerkers erg belangrijk en we verwachten dat dit binnenkort een hot issue zal worden. U kunt voorop lopen in deze ontwikkeling door uw thuiswerkers in Dronten van airco te voorzien. Ook wanneer u niet aan het werk bent, is het fijn om thuis verse en koele lucht te hebben. Wesko Installatietechniek bedient zowel bedrijven als particulieren in Dronten met airconditioning.

Uw partner voor airco in Dronten

Wesko is al vijftig jaar dé partner op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning. We ontwerpen en realiseren, installeren en keuren airco-installaties vanuit expertise en passie voor klimaattechniek. Door onze krachten te bundelen met zo’n 20 andere bedrijven in de VDK Groep, kunnen we grote projecten realiseren. Daarbij fungeren wij als uw enige aanspreekpunt. Tegelijkertijd blijven we zelfstandig en houden we het contact met u helder en persoonlijk. Heeft u vragen, neem dan contact op met uw partner voor airco in Dronten. We staan u graag te woord!

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!