Wat wij doen

Bij Wesko kunt u terecht voor diverse installaties op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en airconditioning. Samen met u bekijken wij, naar aanleiding van uw wensen, welk type systeem het beste binnen uw bedrijf past. We creëren een ontwerp op maat en stellen een planning samen. Onze monteurs plaatsen de installatie en verzorgen het beheer en onderhoud.

Koudetechniek

Koudetechniek

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

Klimaattechniek

Klimaattechniek

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

Airconditioning

Airconditioning

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

Beheer & onderhoud

Beheer & onderhoud

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!