Over WESKO

Wij verzorgen koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning

Onze specialisten

Installatiemonteur koude- en klimaattechniek

Installatiemonteur koude- en klimaattechniek

De installatiemonteur is expert in de montage en afwerking van uw koeltechnische installaties. Er wordt gewerkt met vernieuwende technieken en geldende richtlijnen.

Servicemonteur koude- en klimaattechniek

Servicemonteur koude- en klimaattechniek

Jaarlijks inspecteert en onderhoudt de servicemonteur uw koudetechnische installaties. Ook bij onverwachtse storingen schiet hij u graag te hulp.

Planner/ werkvoorbereider

Planner/ werkvoorbereider

De planner/werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van werkinstructies voor de vakmensen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

Informatie over ons?

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Wesko vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Wesko tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland
Wesko is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Wesko zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we continu op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Wesko is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 70 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.