Vloermodel airco laten plaatsen?

Wij zijn uw betrouwbare partner

Vloermodel airco

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een compacte airco die discreet geplaatst kan worden, maar wel alle voordelen biedt van een modern aircosysteem met warmtepomp, dan is een vloermodel airco zeker het overwegen waard. De binnenunit kan op de vloer worden geplaatst of net boven de vloer worden opgehangen en is ontworpen om zo discreet mogelijk te zijn en minimale ruimte in beslag te nemen. Daarnaast zult u met uw warmtepomp-aircosysteem besparen op de stookkosten, want vloermodel airco’s verwarmen efficiënt op elektriciteit. Bij Wesko Klimaattechniek hebben we een nieuw type vloermodel airco van LG binnen, genaamd LG Console. Deze binnenunit biedt vele voordelen voor elke bedrijfssector. Meer weten? Lees verder of neem direct contact op om de mogelijkheden te verkennen.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Vloermodel airco specialist

“Kwaliteit, 24/7 service en een persoonlijke en goede samenwerking. Dat is wat Wesko u biedt. Bedrijfsleider Henry Kruithof weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is. Wesko biedt dan ook maatwerk en dat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Interesse in onze dienstverlening? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.”

Kom in contact

Wat is een vloermodel airco?

Een vloermodel airco, ook wel bekend als 'vloerairco', is een speciale binnenunit die kan worden aangesloten op een single- of multisplit airconditioningsysteem. Deze units worden laag aan de muur gemonteerd, in nissen geplaatst, onder ramen geïnstalleerd of deels in een muur ingebouwd. Dit maakt ze uiterst geschikt voor bedrijfsruimtes met beperkte beschikbare ruimte. Zelfs in grotere bedrijfsruimtes bieden vloermodel airco's een oplossing, omdat ze discreet kunnen worden geplaatst zonder veel aandacht te trekken. Dit verbetert de algehele uitstraling van uw kantoor, ontvangsthal, winkelruimte of showroom.

Ruimte én energie besparen

Net als andere soorten moderne airco’s zijn de vloermodellen uitgerust met een warmtepomp. Dit betekent dat de airco naast koelen ook kan verwarmen, wat betekent dat u geen gas meer hoeft te verbruiken om uw bedrijf warm te houden in de winter. Bovendien bieden warmtepomp-airco's een bijzonder hoog rendement, dat zelfs boven de 400% kan liggen. Ter vergelijking: de meest efficiënte HR-ketels halen een rendement van ongeveer 107%. Zo resulteert uw vloermodel airconditioner niet alleen in ruimtebesparing, maar ook in aanzienlijke besparingen op energiekosten.

Nieuw: LG Console vloerairco

LG's Console is een verkoelende en verwarmende binnenunit die laag aan de muur wordt gemonteerd en zorgt voor een ontspannen sfeer in bedrijfsomgevingen. Dit vloermodel airco bevat slimme technologie om de temperatuur van de ruimte op comfortabele wijze te regelen. Tijdens het koelen past de vloerairco de luchtstroom aan door de lamellen omhoog te bewegen en de koele lucht richting het plafond te sturen. In warmtepomp-modus stuurt de Console unit de warme lucht naar beneden om zo vanaf de vloer de temperatuur in de ruimte in evenwicht te brengen.

Vloermodel airco

3-traps luchtfiltersysteem

Een extra voordeel van de LG Console is het 3-traps luchtfiltersysteem, dat de luchtkwaliteit verbetert. Het antibacteriële voorfilter vermindert primair grote stofdeeltjes en pluisjes. Het tweede filter breekt allergenen af met enzymen. Tot slot zendt de gesteriliseerde ionengenerator ongeveer 1,2 miljoen ionen uit om schadelijke stoffen in de lucht te neutraliseren. Dit alles draagt bij aan het bevorderen van een gezonde luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimte, wat gunstig is voor de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en klanten.

De voordelen van LG’s nieuwe type vloermodel airco:

  • Energie-efficiëntie: Bijna alle LG Console-units hebben het energielabel A, wat betekent dat ze zeer efficiënt zijn in energieverbruik.
  • Geluidsarme werking: Met een geluidsniveau van slechts 22 dB(A) is de LG Console zeer stil, wat gunstig is voor de productiviteit en het comfort van medewerkers en klanten.
  • Luchtreinigingsfilters: De LG Console unit vloerairco’s zijn voorzien van plasma luchtreinigingsfilters, die zorgen voor een schonere en gezondere luchtkwaliteit in bedrijfsruimtes.
  • Flexibiliteit in installatie: De LG Console units kunnen gedeeltelijk worden ingebouwd, waarna ze slechts 11,5 cm ruimte in beslag nemen. Dit maakt deze vloerairco’s extra geschikt voor bedrijven met beperkte ruimte.
  • Geschikt voor diverse systemen: De LG Console unit is toepasbaar voor zowel single- als multi-split systemen, waardoor het kan voldoen aan diverse klimaatbeheersingsbehoeften.
  • Garantie: De vijf jaar garantie op reserveonderdelen biedt gemoedsrust voor bedrijven, omdat het de kosten van eventuele reparaties of vervangingen op de lange termijn kan verminderen.

Vloermodel airco’s voor thuis

Steeds meer consumenten kiezen ervoor hun woning met een warmtepomp-airco uit te rusten. Een slimme keuze, want hiermee kunt u iedere ruimte in huis koelen én verwarmen zonder gas te verbruiken. Wat mensen soms weerhoudt om een airco in huis te plaatsen, is de in het oog springende, wandgemonteerde binnenunit. Met een vloermodel airco is dit nadeel verdwenen, want deze kan net zoals een radiator onder de vensterbank of op een andere onopvallende plek worden gemonteerd. Zo geniet u van de voordelen van een warmtepomp-airco met optimaal behoud van leefruimte en esthetiek.

Vloermodel airco laten installeren

Als het gaat om airco installeren, is het altijd aan te raden om een gecertificeerd installatiebedrijf in te schakelen. Heeft u interesse in een vloermodel airco, neem dan contact op met Wesko Klimaattechniek. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van klimaattechniek, koeltechniek, koudetechniek en airconditioning. Wij kunnen vloermodellen airco’s, zoals de LG Console, aansluiten op uw bestaande aircosysteem of een geheel nieuw systeem aanleggen. Ook voor onderhoud en de periodieke keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Zullen we een afspraak maken om uw wensen en klimaatbehoeften te bespreken?

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!