Klimaattechniek

Uw betrouwbare klimaattechniek partner

Klimaattechniek

Wilt u voor uzelf, uw werknemers, uw producten en bedrijfsmiddelen een optimaal binnenklimaat bereiken? Wesko is uw specialist op het gebied van klimaattechniek. Wij weten wat er mogelijk is op het gebied van climate control en weten dit efficiënt voor u in te zetten. Klimaatbeheersing bij u thuis, op kantoor, in het magazijn of technische omgeving is bij ons in deskundige handen. Benieuwd hoe we klimaattechniek in uw situatie in zouden zetten? Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Uw partner

“Kwaliteit, 24/7 service en een persoonlijke en goede samenwerking. Dat is wat Wesko u biedt. Bedrijfsleider Henry Kruithof weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is. Wesko biedt dan ook maatwerk en dat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Interesse in onze dienstverlening? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.”

Kom in contact

Wat is klimaattechniek?

Klimaatbeheersing, climate control, airconditioning… er circuleren nogal wat begrippen rondom klimaattechniek. Als we willen omschrijven wat klimaattechniek is, dan kunnen we het beste beginnen met wat we ermee bereiken. We zetten klimaattechniek in om het meest gunstige binnenklimaat voor mens en materiaal te creëren. Met andere woorden: we zetten klimaattechniek in voor climate control of klimaatbeheersing. Daar komen allerlei factoren bij kijken, zoals temperatuur, luchtvochtigheid en luchtverversing. Deze factoren beïnvloeden we met behulp van o.a. koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Zowel in huis als ‘op het werk’ is klimaatbeheersing belangrijk.

Klimaattechniek in huis en op kantoor

In woon- en werksituaties streven we middels klimaattechniek naar zo comfortabel en gezond mogelijke omstandigheden. Met de ideale temperatuur, luchtvochtigheid en co2-zuurstofverhouding op kantoor zullen de prestaties verbeteren. De afvoer van ‘gebruikte’ lucht en aanvoer van verse buitenlucht komt ten gunste van de gezondheid. Door klimaattechniek effectief in te zetten valt er bovendien flink wat te besparen op de energiekosten. Dat geldt ook voor thuis. 

Producten en materialen

Bij klimaattechniek denken we ook aan logistieke en productie-omgevingen. Veel grondstoffen, producten en halffabrikaten hebben baat bij een optimale temperatuur en luchtvochtigheid. We moeten er niet aan denken dat uw onderdelen en voorraad in het magazijn weg liggen te roesten, om maar te zwijgen van uw peperdure machinepark en technisch materieel. Of het nu gaat om een productiehal, testomgeving, overslaglocatie of testlaboratorium; met behulp van klimaattechniek en de expertise van Wesko creëert u ook voor uw producten en materialen het ideale binnenklimaat.

Nu contact opnemen over klimaattechniek

Bij Wesko hebben we jarenlange ervaring en zijn we bovendien up-to-date met nieuwe technieken op het gebied van klimaatbeheersing. We nemen graag uw situatie onder de loep en voorzien u van persoonlijk advies over de inzet van klimaattechniek. Gaat u met ons in zee, dan zorgen wij voor een gedegen uitvoering van de plannen. Daarbij schakelen wij met onze partners binnen VDK Groep, zodat u alle lucht overhoudt voor uw core business. Neemt u contact met ons op? We staan u graag te woord!

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!