Airco Kampen

Gezondere werknemers, betere prestaties

Wesko's luchtkwaliteit

Voor bedrijven en instellingen bieden we bij Wesko in Kampen totaaloplossingen en maatwerk in klimaattechniek. Vandaar dat u wellicht op zoek bent naar een airco in Kampen. Het is echter meestal niet afdoende om ‘zomaar’ een airco in uw kantoor of werkplaats neer te zetten.Zo helpen wij u het juiste klimaat te scheppen voor gezonde en tevreden werknemers. Ook uw klanten zullen goed toeven in uw ontvangstruimte, winkel of showroom. Een goede luchtkwaliteit draagt dus bij aan een positieve ervaring voor werknemers en klanten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Airconditioning

Heeft u of uw bedrijf een winkel, showroom, wachtkamer of andere ruimte waar u klanten ontvangt? Investeer dan in climate control voor een optimale klantbeleving. Voor veel bedrijven en organisaties is het niet vanzelfsprekend hieraan te denken. Zonder het te weten kampen hun klanten met gebrek aan of suboptimale airconditioning. Wees uw concurrenten een stapje voor! Bouw samen met Wesko Klimaattechniek aan de beste klantbeleving van Kampen en omstreken.

Kom in contact

Climate control, airco’s en HVAC uitgelegd

Onder HVAC valt in principe alles dat te maken heeft met klimaatbeheersing binnen (Climate Control is daarvoor de veelgebruikte Engelse term). Denk aan verwarming, ventilatie, luchtfiltering en airconditioning (koudetechniek). Deze uitsplitsing maakt het doel van klimaattechniek al duidelijk: zorgen voor een optimaal binnenklimaat voor werknemers en klanten, door inzet van technologie op het gebied van klimaatbeheersing. Voor bedrijven en instellingen die nog met de keuze voor een airco kampen: hieronder noemen we een aantal redenen om nú te investeren in airconditioning.

Gezondere werknemers, betere prestaties

U zult het zelf ook ervaren: wanneer het warm en benauwd is op uw werkplek, is het een stuk lastiger zich te concentreren op uw werkzaamheden. Dit wordt ondersteund door verscheidene onderzoeken. Zo ziet Harvard-professor Joseph Allen een correlatie tussen binnenklimaat en cognitieve prestaties. Ook over de invloed van luchtkwaliteit op gezondheid is ook een en ander bekend. Het zal u dan ook bekend zijn dat de Arbowet voorziet in regels en richtlijnen w.b.t. luchtverversing en omgevingstemperatuur. De conclusie van bovenstaande moge duidelijk zijn: een goed binnenklimaat draagt bij aan gezondere werknemers en daarmee betere prestaties op het werk.

Airco voor thuiswerkers in Kampen

We zien dat veel meer mensen thuiswerken dan voorheen. Door de steeds warmere zomers verwachten we dat de luchtkwaliteit in thuiswerkruimtes een hot issue wordt. Daarom is het een goed idee om te kijken naar airco's voor thuiswerkers in Kampen.

Vloermodel airco

In sommige situaties kan het voorkomen dat het ophangen van een wandmodel airco niet praktisch is, of simpelweg niet aansluit bij het interieur van uw bedrijf of woning in Kampen. Gelukkig biedt Wesko de ideale oplossing: het vloermodel airco. Deze vloermodellen, geplaatst op dezelfde manier als een traditionele verwarming, bevinden zich laag bij de vloer en vormen een uitstekende keuze voor uw klimaatbeheersingsbehoeften.

Vloermodellen hebben unieke voordelen. Ze zijn bijzonder geschikt voor het verwarmen van ruimtes, omdat ze warme lucht direct vanaf de onderkant de ruimte in blazen. Dit betekent dat koude voeten tot het verleden behoren en uw werkomgeving comfortabeler wordt. Maar dat is niet alles, want vloermodellen zijn veelzijdig inzetbaar. Naast verwarmen kunnen ze ook effectief koelen. De koele lucht wordt via de bovenkant van het apparaat de ruimte ingeblazen, waardoor een perfecte temperatuurbeheersing wordt gegarandeerd.

Als u op zoek bent naar een praktische oplossing voor klimaatbeheersing in Kampen, overweeg dan een vloermodel airco van het betrouwbare merk LG, beschikbaar bij Wesko. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek op maat.

Airco in Kampen - vraag een specialist

Het ontwerpen aanleggen van airco-systemen in Kampen kan het beste worden gedaan door een specialist. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de Arbo-regels voor luchtverversing en temperatuur. Wij van Wesko Klimaattechniek hebben hiervoor de juiste kennis, kunde en materialen in huis. Bovendien bieden we een beheer en onderhoud aan uw klimaatinstallaties, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw ‘core business’.

LG airco specialist in Kampen

Bedrijven kiezen vaak voor LG airco's vanwege de uiteenlopende voordelen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en geavanceerde technologie. LG airco's zijn uitgerust met inverter-compressoren, die een constante temperatuur handhaven en tegelijkertijd aanzienlijke energiebesparingen opleveren. De geavanceerde luchtfiltratiesystemen van LG dragen bij aan een verbeterde luchtkwaliteit, wat vooral belangrijk is voor zakelijke omgevingen. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van een LG airco maken ze een solide keuze voor zakelijk gebruik, waarbij ze zorgen voor een comfortabele en efficiënte temperatuurregeling in verschillende bedrijfsomgevingen.

Airco’s voor thuis

Wanneer thuiskomt van uw climate controlled kantoor, wilt u graag blijven genieten van een gezond en prettig binnenklimaat. Ook voor particulieren bieden wij airco’s in Kampen van professionele kwaliteit. Wij staan u graag te woord. Kijk voor de contactmogelijkheden op onze contactpagina.

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!