VRF systeem specialist

Uw betrouwbare VRF systeem partner

VRF systeem

Bij Wesko geloven we in maatwerk en oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Zo ook voor VRF- & SVR systemen. Met een team van ervaren vakmensen, elk met hun eigen specialisatie, bieden we expertise op het gebied van koudetechniek, koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning. Ons toegewijde team van monteurs zorgt voor een zorgvuldige aanpak, van installatie tot onderhoud, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf probleemloos kan draaien. Weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van VRF systemen? Neem direct contact met ons op.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

VRF partner

“Kwaliteit, 24/7 service en een persoonlijke en goede samenwerking. Dat is wat Wesko u biedt. Bedrijfsleider Henry Kruithof weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is. Wesko biedt dan ook maatwerk en dat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Interesse in onze dienstverlening? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.”

Kom in contact

Wat zijn VRV- en VRF-systemen?

VRV (Variable Refrigerant Volume) en VRF (Variable Refrigerant Flow) zijn geavanceerde airconditioningssystemen waarmee we op energiezuinige wijze complete gebouwen kunnen koelen, verwarmen en ventileren. Deze systemen kennen één buitenunit en meerdere binnenunits, wat eindgebruikers de mogelijkheid biedt om afzonderlijke zones apart van elkaar te regelen. Dit betekent dat u de zuidkant van uw pand kunt koelen terwijl u tegelijkertijd de noordkant verwarmt. De naamgever van deze systemen, "Variable Refrigerant Flow," verwijst naar het aanwezige koudemiddel in het systeem.

Voordelen van VRV- en VRF-systemen

  • Energie-efficiëntie: VRV- en VRF-systemen zijn ontworpen om energie te besparen, wat resulteert in lagere energiekosten voor uw bedrijf.
  • Individuele zonecontrole: Met deze systemen kunt u afzonderlijke ruimtes regelen, waardoor u optimale controle heeft over de temperatuur in verschillende zones van uw gebouw.
  • Ruimtebesparing: Dankzij compacte buitenunits en minimale leidingen zijn VRV- en VRF-systemen geschikt voor gebouwen met beperkte ruimte.

VRF Airco

VRF-airconditioning is een specifieke toepassing van VRF-technologie voor het koelen van uw bedrijfsruimtes. Het systeem biedt niet alleen koeling, maar ook verwarming, wat het ideaal maakt voor gebruik gedurende het hele jaar.

Waarom kiezen voor VRF airconditioning?

  • Altijd comfort: VRF-airconditioning biedt de flexibiliteit om het hele jaar door een comfortabele omgeving te handhaven, ongeacht het seizoen.
  • Ruimtebesparing: VRF-airconditioningssystemen zijn compact en passen goed in gebouwen met beperkte ruimte.
  • Kostenbesparing: De energie-efficiëntie van VRF-airconditioning leidt tot besparingen op uw energierekening.

Toepassingen van VRV- en VRF-systemen

De mogelijkheden voor VRV- en VRF-systemen zijn eindeloos en worden toegepast in verschillende zakelijke omgevingen. In een hotel is individuele kamertemperatuurregeling essentieel, terwijl in een restaurant de luchtafvoer van etensluchten en vocht van groot belang is. We begrijpen de specifieke behoeften van uw branche en passen onze oplossingen daarop aan. VRV- en VRF-systemen zijn ideaal voor grotere gebouwen zoals kantoren, hotels, scholen, restaurants, laboratoria en ziekenhuizen, waar individuele zonecontrole en energie-efficiëntie essentieel zijn.

Projecten

We hebben met succes VRV- en VRF-systemen geïmplementeerd in diverse projecten, variërend van restaurants en kantoren tot sportscholen en winkels. Onze expertise in VRF-systemen heeft geleid tot tal van tevreden klanten in verschillende sectoren. Ontdek wat Wesko voor uw bedrijf kan betekenen.

Onze bedrijfsleider, Henry Kruithof, begrijpt het belang van persoonlijk contact en toegewijde service. Het Wesko-team staat 24/7 voor u klaar om eventuele knelpunten op te lossen en ervoor te zorgen dat uw VRV- en VRF-systemen optimaal presteren.

Specialist in VRF-systemen

Als u op zoek bent naar efficiënte, op maat gemaakte VRV- en VRF-oplossingen voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op. Wesko is uw betrouwbare partner voor koudetechniek, koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning.

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!