Airco IJsselmuiden

Gezondere werknemers, betere prestaties

Wesko's luchtkwaliteit

Voor bedrijven en instellingen bieden we bij Wesko in IJsselmuiden totaaloplossingen en maatwerk in klimaattechniek. Vandaar dat u wellicht op zoek bent naar een airco in IJsselmuiden. Een goede luchtkwaliteit draagt bij aan een positieve ervaring voor werknemers en klanten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Airconditioning

Heeft u of uw bedrijf een winkel, showroom, wachtkamer of andere ruimte in IJsselmuiden waar u klanten ontvangt? Zonder het te weten kampen veel bedrijven met gebrek aan of suboptimale airconditioning. Wees uw concurrenten een stapje voor! Bouw samen met Wesko Klimaattechniek aan de beste klantbeleving van IJsselmuiden en omstreken.

Kom in contact

Betere presentaties & gezondere werkomgeving

Het is lastig concentreren op een werkplek waar het warm en benauwd is. Ook over de invloed van luchtkwaliteit op gezondheid is ook een en ander bekend. Het zal u dan ook bekend zijn dat de Arbowet voorziet in regels en richtlijnen w.b.t. luchtverversing en omgevingstemperatuur. De conclusie van bovenstaande moge duidelijk zijn: een goed binnenklimaat draagt bij aan gezondere werknemers en daarmee betere prestaties op het werk. Voor zowel u als voor uw medewerker een win-win situatie!

Airco voor thuiswerkers in IJsselmuiden

We kunnen er niet meer om heen: steeds meer mensen werken thuis. Door de steeds warmer wordende zomers verwachten we dat de luchtkwaliteit in thuiswerkruimtes een hot issue wordt. Daarom is het een goed idee om te kijken naar airco's voor thuiswerkers in IJsselmuiden.

Airco in IJsselmuiden - vraag een specialist

Het ontwerpen aanleggen van airco-systemen in IJsselmuiden kan het beste worden gedaan door een specialist. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de Arbo-regels voor luchtverversing en temperatuur. Wij van Wesko Klimaattechniek hebben hiervoor de juiste kennis, kunde en materialen in huis. Bovendien bieden we een beheer en onderhoud aan uw klimaatinstallaties, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw ‘core business’.

Airco’s voor thuis

Wanneer thuiskomt van uw climate controlled kantoor, wilt u graag blijven genieten van een gezond en prettig binnenklimaat. Ook voor particulieren bieden wij airco’s in IJsselmuiden van professionele kwaliteit. Wij staan u graag te woord. Kijk voor de contactmogelijkheden op onze contactpagina.

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!