Airco Zwolle

Gezondere werknemers, betere prestaties

Wesko's luchtkwaliteit

Een goed luchtkwaliteit draagt bij aan het welzijn en de productiviteit van uw team. Daarom bent u wellicht op zoek naar een airco in Zwolle. Als u aan climate control wilt doen, is het aan te raden om hulp in te roepen van een expert. Een airco-installatiebedrijf kan voor u de installatie van airco’s op zich nemen. Bij Wesko Klimaattechniek zijn we gespecialiseerd in koudetechniek, klimaattechniek en airconditioning. Vanuit Kampen kunnen we voor u in Zwolle het hele proces begeleiden. We bieden dan ook totaaloplossingen en maatwerk voor bedrijven en instellingen. Wilt u ook voor uw werknemers en klanten een goed klimaat scheppen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Airconditioning

Vrijwel elk bedrijf in Zwolle gaat voor de beste kwaliteit en service. Waar kunt u dan nog op concurreren? Als u klanten ontvangt in uw winkel, showroom of wachtruimte dan valt hier wellicht iets te winnen. Zorg voor het meest prettige binnenklimaat voor uw klanten met een goede airco. Zo creëert u de beste klantbeleving van Zwolle.

Kom in contact

Betere luchtkwaliteit binnen met airco’s in Zwolle

Wellicht merkt u het in Zwolle ook: veel mensen gaan nogal luchtig om met alle verschillende begrippen rondom klimaattechniek. Toegegeven, het is ook niet gemakkelijk. Wat is het verschil tussen climate control en airconditioning? Waarvoor staat de afkorting HVAC? En wanneer moet je iemand laten komen die verstand heeft van koudetechniek? Toch weten we bij Wesko doorgaans na een verkennend gesprek wat de behoefte van de klant is. Klimaattechniek is ons vak, maar vaktaal spreken doen we wel onderling. Met u communiceren we helder als de frisse lentelucht.

Schep het beste klimaat om te presteren

We stipten het al even aan: luchtkwaliteit en productiviteit hangen nauw met elkaar samen. Dat verzinnen we niet zelf; Harvard-professor Joseph Allen ziet een duidelijke correlatie tussen binnenklimaat en cognitieve prestaties. U zult het zelf ook wel eens hebben ondervonden: wanneer het warm en benauwd is op uw werkplek, is het moeilijker om te focussen. Zorg daarom voor een goed prestatie-klimaat voor uw team in Zwolle met een airco-systeem van Wesko.

Een airco voor thuiswerkers in Zwolle

Het wordt steeds gangbaarder dat bedrijven een deel van hun werknemers thuis laten werken. Wat nog wel eens vergeten wordt, is dat ook werkplekken thuis aan Arbo-regels en -richtlijnen moeten voldoen. Daarom verwachten we dat luchtkwaliteit voor thuiswerkers op korte termijn een hot issue wordt. Speel nu in op deze ontwikkeling met airco’s voor uw thuiswerkers in Zwolle.

Wesko: uw airco-installatiebedrijf

Bij Wesko hebben we de kennis en kunde in huis, om bij u het beste binnenklimaat aan te leggen. Wij worden dan ook graag úw airco-installatiebedrijf in Zwolle. Wilt u een afspraak maken, een vraag stellen of gewoon even ventileren? Neem dan contact met ons op via deze contactgegevens. We staan u graag te woord!

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!