Airco Genemuiden

Gezondere werknemers, betere prestaties

Wesko's luchtkwaliteit

In Nederland worden we slechts enkele maanden per jaar herinnerd aan de noodzaak voor airconditioning. Met het weerbeeld alhier zijn we nou eenmaal meer met verwarming bezig dan met verkoeling. Toch stijgt het besef, dat airconditioning essentieel is om het hele jaar door voor een goed binnenklimaat te zorgen. Vandaar dat wij regelmatig te vinden zijn in Genemuiden om airco aan te leggen bij bedrijven, kantoren, winkels, restaurants en particulieren. Wij zijn Wesko, een erkend installatiebedrijf voor klimaattechniek, koudetechniek en airconditioning. Gaat u voor het beste binnenklimaat van Genemuiden? Neem contact met ons op voor vakkundig advies en uitvoering.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Betere klantbeleving

Heeft u een winkel, showroom, horecagelegenheid of andere ruimte in Genemuiden waar u klanten, gasten of relaties ontvangt? Dan wilt u ongetwijfeld zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Wanneer zij zich bij u op hun gemak voelen, dan zal dit gunstig uitpakken voor de zaken. Het zal in de meeste gevallen niet afdoende zijn om simpelweg een airco in Genemuiden te kopen en deze in de ruimte te plaatsen. Vraag daarom altijd advies bij een expert. Wij van Wesko staan u graag te woord.

Kom in contact

Betere productiviteit

Luchtverversing is van directe invloed op de prestaties van uw medewerkers. Pleit er daarom voor om airco aan te laten leggen in uw bedrijfspand in Genemuiden. Airconditioning zorgt namelijk niet alleen voor verkoeling, maar ook voor het afvoeren van vervuilde lucht ten gunste van frisse, zuurstofrijke buitenlucht. Dit zal zorgen voor meer energie op de werkvloer. Verse lucht is essentieel voor de gezondheid van uw medewerkers. Het zal u dan ook niet verbazen dat er ARBO-richtlijnen gelden op het gebied van luchtverversing. Met airconditioning van Wesko Klimaattechniek zal u ruimschoots aan deze richtlijnen voldoen.

Airco voor thuiswerkers in Genemuiden

Een belangrijke factor om mee te nemen in uw airco-plannen, is het binnenklimaat voor thuiswerkers. Ook het kantoor thuis heeft goede ventilatie en verwarming dan wel verkoeling nodig. Voor airconditioning thuis in Genemuiden bieden we verschillende oplossingen. We helpen u graag met het uitwerken van uw airco-plannen, zodat ook thuiswerkers in Genemuiden in een optimaal binnenklimaat kunnen werken.

Nu airco in Genemuiden installeren

Al meer dan vijftig jaar is Wesko dé partner op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning. We ontwerpen en realiseren, installeren en keuren airco-installaties. We verzorgen het hele traject vanuit expertise en passie voor klimaattechniek. Hierbij bundelen we onze krachten met zo’n 20 andere bedrijven in de VDK Groep. Heeft u vragen, neem dan contact op met uw partner voor airco in Genemuiden. We staan u graag te woord!

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!