Airco Urk

Gezondere werknemers, betere prestaties

Wesko's luchtkwaliteit

Er waait een frisse wind door Urk en omgeving. Dat komt door alle airco’s die we inmiddels al op het voormalig eiland hebben geïnstalleerd. Urk aan de airco? Dat is toch meer iets voor eilanden dichter bij de evenaar? Zo zien we maar weer dat men op Urk behoorlijk vooruitstrevend is. Men ziet de voordelen van airco en maakt daar slim gebruik van. Stijgende luchtkwaliteit in huizen, winkels en kantoren is het resultaat. Wij zijn Wesko, deskundig en betrokken in airco, klimaattechniek en meer. Wanneer kunnen we bij u op Urk airconditioning komen installeren?

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Airconditioning

Heeft u een horecazaak op Urk of ontvangt u gasten in een showroom, winkel of zaal? Dan is het aan te raden u te laten informeren over airconditioning. Als airco-installatiebedrijf denken we graag met u mee, hoe we het uw gasten op Urk met airco aangenaam kunnen maken. Wanneer zij lucht krijgen van het prettige binnenklimaat, zullen ze vaker bij u terugkomen en wellicht meer mensen meenemen. Zo maakt u op een slimme manier gebruik van klimaattechniek; u groeit uw business op Urk met behulp van airco.

Kom in contact

Een airco in Nederland?

Voor sommigen doet het nog een beetje vreemd aan, om het in Nederland over airco te hebben. Op Urk weet men wel beter. In de zomer kan het hier behoorlijk warm en benauwd worden op woon- en werkplekken. Klimaattechniek biedt daarbij uitkomst. Ook bij minder warm weer, in ieder seizoen, genieten binnenlocaties met airco op Urk van constante luchtverversing. Die luchtverversing is belangrijk, want het zorgt voor de aanvoer van zuurstof en de afvoer van ‘oude’ lucht. Dat zorgt weer voor minder sufheid en duizeligheid, meer energie en een verhoogde productiviteit.

Airco voor thuis op Urk

Laat de frisse wind van airco op Urk ook bij u thuis waaien. Mensen brengen gemiddeld een- tot tweederde van hun dag in huis door. Met de recente groei in thuiswerken, zal dit alleen maar meer zijn geworden. De luchtkwaliteit in huis zal dus een behoorlijke invloed hebben op uw gezondheid en welbehagen. Voor de vakmensen van Wesko is geen airco-klus te groot, maar ook niet te klein. Wij adviseren u dan ook graag over wat de beste airco is voor in uw Urker woning.

Uw partner voor airco op Urk

Wij van Wesko hebben al vijftig jaar ervaring op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek en airconditioning. Zodoende kunnen we met de grootste deskundigheid adviseren over airco op Urk. Wij bundelen onze krachten in de VDK Groep, waarmee we ook voor grotere projecten uw partner in climate control zijn. Heeft u nog vragen over airco op Urk of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Wij staan u graag te woord via telefoonnummer 038 - 331 43 18 of e-mail info@wesko.nl.

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!