Airco

Gezondere werknemers & betere prestaties

Wesko's luchtkwaliteit

Voor bedrijven, instellingen en de particuliere markt bieden we bij Wesko totaaloplossingen en maatwerk in klimaattechniek. Een goede luchtkwaliteit draagt dus bij aan een positieve ervaring voor werknemers en klanten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

 

Kom in contact

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Airconditioning

Heeft u of uw bedrijf een winkel, showroom, wachtkamer of andere ruimte waar u klanten ontvangt? Investeer dan in airconditioning voor een optimale klantbeleving. Voor veel bedrijven en organisaties is het niet vanzelfsprekend hieraan te denken. Zonder het te weten kampen hun klanten met gebrek aan of suboptimale airconditioning. Wees uw concurrenten een stapje voor!

Kom in contact

Airconditioning - Zakelijk en particulier.

Wilt u eenvoudig een aangenaam klimaat creëren? Wesko is dé specialist in airconditioning voor zowel de zakelijke markt als voor de particuliere sector. Onze expertise ligt op het gebied van airconditioning, koudetechniek, klimaattechniek en het beheer en onderhoud van deze gebieden.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn onder andere actief in onderstaande regio's:

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!