Koeltechniek Steenwijk

Uw betrouwbare koeltechniek partner

Koeltechniek

Zoekt u een partner voor koeltechniek in Steenwijk? Dan bent u bij Wesko aan het juiste adres! Wij realiseren en leveren koeltechniek en koelsystemen van hoge kwaliteit. Al jarenlang is Wesko een begrip in de regio Steenwijk als het gaat om koeltechniek. Ruim 50 jaar ervaring en kennis maken ons experts in de realisatie, montage, afwerking en beheer van koeltechnische installaties. Wat wij voor uw bedrijf in Steenwijk kunnen betekenen? Wij vertellen u er graag meer over!

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Koeltechniek partner Steenwijk

“Kwaliteit, 24/7 service en een persoonlijke en goede samenwerking. Dat is wat Wesko u biedt. Bedrijfsleider Henry Kruithof weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is. Wesko biedt dan ook maatwerk en dat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Interesse in onze dienstverlening? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.”

Kom in contact

Uw betrouwbare koeltechniek partner in Steenwijk

Wij zijn uw installatiepartner als het gaat om koeltechniek in Steenwijk. Maar wij zijn meer dan een alleen uw installatie partner. Wij zijn een installatiebedrijf nabij Steenwijk dat kiest voor een vruchtbare samenwerking op de lange termijn, dat u als klant centraal zet en dat kiest voor de persoonlijke benadering. Deze mix van een solide basis en extra kwaliteiten vindt u bij Wesko, onderdeel van VDK Installatiegroep.

Partner in koeltechniek nabij Steenwijk

Bij Wesko kennen wij alle ins en outs op het gebied van koeltechniek. Jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij u kunnen voorzien van passend advies en daadwerkelijke maatwerkoplossingen. Van ontwerp en realisatie t/m keuring en oplevering van al uw installaties op het gebied van koeltechniek. Bij Wesko bent u al ruim vijftig jaar in goede handen. Wij realiseren het hele traject, maar bieden ook onderhoud en beheer. En dat met korte lijnen en persoonlijke aandacht. Natuurlijk beschikt Wesko over alle benodigde certificering. Onze servicetechnici beschikken over een F-gassen certificaat en ook zijn wij erkend installateur van de NVKL.

Beheer en onderhoud

Na realisatie en installatie van uw koeltechnische installatie zijn wij niet klaar. Beheer en onderhoud is minimaal net zo belangrijk! Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar! Heeft u onverwachts een storing aan een koel- of vriesinstallatie? Dan staan wij voor u klaar. Onze gecertificeerde monteurs komen bij u langs, zowel preventief als bij calamiteit. 

Ons specialisme

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Mede dankzij een goed en consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze airconditioningsystemen.

KOUDETECHNIEK

KOUDETECHNIEK

Wij bundelen onze expertise en professionele softwaresystemen samen om kwalitatief hoogwaardige koudetechnische installaties en koel- en vriescellen te ontwerpen.

KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

BEHEER EN ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!